Rugondersteunende schoenen: draag zorg voor je lichaam!

Steeds meer personen lijden aan allerhande rugproblemen. Dit probleem, dat verband houdt met de manier waarop we lopen, kan opgelost worden met rugondersteunende schoenen. Deze uiterst comfortabele schoenen zijn reeds verkrijgbaar in tal van landen, waar ze stuk voor stuk furore maken.

Rugondersteunende schoenen, spitstechnologie voor jouw comfort

Traditionele schoenen stabiliseren het lichaam zonder rekening te houden met het spierstelsel dat je recht houdt. Rugondersteunende schoenen daarentegen zijn ontwikkeld om de houding die het lichaam op natuurlijke wijze aanneemt wanneer je wandelt over een zachte ondergrond na te bootsen. De zolen hebben een klein kussentje, zodat je constant uit evenwicht bent. Op die manier worden alle spieren, van de enkel tot het achterwerk en zowel de buik- als de rugspieren aan het werk gezet. De innovatieve en tegelijk comfortabele schoenen houden je recht, ontwikkelen je spieren en verlichten je rug.

Probeer zelf rugondersteunende schoenen te dragen

Telkens je een stap zet met de rugondersteunende schoenen, is het alsof je deelneemt aan een korte fitness-sessie. Zelfs wanneer je gewoon stilstaat, worden de spieren getraind, de gewrichten verlicht en je hele lichaam gestabiliseerd. Deze comfortabele schoenen hebben de vorm van een gondel, waardoor de voet maximaal wordt ontwikkeld met elke stap. Dit mechanisme is essentieel om de natuurlijke vorm van de wervelkolom te ondersteunen en zo contracturen te vermijden. Deze schoenen zijn ideaal voor personen die een groot deel van de dag rechtop moeten staan.