Elegante en vrouwelijke voeten dankzij de French pedicure

De French manicure is erg populair bij vrouwen, maar voor een prachtige uitstraling tot in de kleinste details is ook een French pedicure aangewezen. Neem de tijd om je nagels te verzorgen met speciale middeltjes voor nagelverzorging.

French pedicure: een eenvoudige techniek voor een perfect resultaat

De French pedicure (of French manicure) is een specifieke manier om nagellak aan te brengen. De eerste stap bestaat erin om een eerste en snel drogende laag transparante nagellak aan te brengen. Daarna volgt de delicate stap van de witte streep. Indien je handig bent in het gebruik van nagellak, kun je voorzichtig de streep trekken op de rand van de nagel. Je kunt ook een speciaal product voor nagelverzorging gebruiken daarvoor. De derde stap bestaat in het aanbrengen van een derde laag nagellak. Nadat de witte streep goed droog is, breng je de derde laklaag aan over de volledige nagel. Laat alles goed drogen voor je je schoenen aantrekt.

Nagelverzorging: alle tips voor een mooie French pedicure

De French pedicure is niet enkel een manier om elegante en aantrekkelijke teennagels te krijgen, het is ook belangrijk voor de gezondheid van de nagels. Twee tips moeten opgevolgd worden voor een perfecte French pedicure. Zorg er in de eerste plaats voor dat je nagels niet te lang worden. Vanuit esthetisch standpunt maar ook voor je gezondheid moeten je teennagels steeds kort afgeknipt zijn. Het tweede advies is dat je je nagels geregeld nakijkt, om infecties en problemen snel te ontdekken. Daarvoor is het belangrijk om elke twee weken de laklaag volledig te verwijderen met oplosmiddel en je voeten goed te onderhouden met allerhande producten voor nagelverzorging.