Modetips om je grote voeten te verbergen

De natuur is ons niet altijd gunstig gestemd. Heb je een groot figuur en voel je je geremd omdat je grote voeten of brede voeten hebt, lees dan de volgende tips om ze beter te verbergen.

Tips om grote voeten te verbergen

Als je groot van gestalte bent, draag je best broeken die minstens de helft van je schoen bedekken, daardoor vallen je grote voeten minder op. Ben je echter niet zo groot, kies dan voor schoeisel met hoge hakken die je kleine figuur wat “camoufleren”. Of je nu groot of klein bent, je moet vooral vermijden dat de mensen zich focussen op je grote of brede voeten. Als je met je kleding de voeten niet goed kunt verbergen, probeer dan zo veel mogelijk in beweging te blijven.

Ongeacht je gestalte, onze tips voor grote voeten komen altijd van pas

Durf je je favoriete kleren of schoenen niet te dragen wegens je grote voeten, dan volg je best de onderstaande tips. Als je brede of grote voeten hebt, moet je in de eerste plaats puntige schoenen vermijden, aangezien die de lengte van je voeten nog meer accentueren. Vind je geen enkel model dat is aangepast aan je brede voeten, zoek dan op het internet of in boetieks die gespecialiseerd zijn in grote maten naar trendy modellen.