Mooie voeten gedurende de hele zomer met tijdelijke tattoos

Je voeten verzorgen is essentieel om ze gezond te houden. Waarom geef je ze niet een geheel persoonlijke touch met behulp van tijdelijke tattoos? Een henna tattoo is een praktische, tijdelijke oplossing die je voeten een bijzondere uitstraling kan geven.

Een henna tattoo: oosterse verfijning met tijdelijke tattoos

Indien je je voeten wenst te versieren met een henna tattoo, kun je een speciale kit kopen of de traditie volgen en je eigen pasta aanmaken. Het basisingredi├źnt daarvoor is hennapoeder. Kies voor een groen, fijn en welriekend poeder en los er een soeplepel van op in een kom thee, koffie of warm water. Giet er ook etherische olie in. Laat het mengsel minstens vijf uur rusten alvorens je de pasta gebruikt. Let wel op, want het product laat snel kleursporen achter. Indien het motief te complex is om de tijdelijke tattoos zelf te tekenen, laat je het best uitvoeren door een professional.

Met tijdelijke tattoos zijn je voeten altijd origineel!

Indien je niet echt te vinden bent voor een henna tattoo, kun je opteren voor een heleboel andere tijdelijke tattoos voor je voeten, naargelang je eigen smaak en stijl. Het klassieke ontwerp bestaat uit Chinese symbolen of tekens uit de oudheid. Een origineler idee is een lichtgevende tattoo, die blinkt in het donker of in zwart licht, ideaal voor de lange zomeravonden! Je kunt ook fotochrome tijdelijke tattoos aanbrengen, waarvan de kleur opleeft wanneer het zonlicht erop invalt en die verdwijnen in het donker of in de schaduw.