Nagelversiering: maak zelf modieuze en originele nagels!

Indien je je graag opmaakt van top tot teen, is dit artikel ideaal voor jou. Personalisering is het modewoord en ook je teennagels kan je een heel eigen touch geven, dankzij een eigen nagelversiering of het gebruik van nagelstickers.

Nagelversiering: een eigen pedicure op maat

Ben je creatief of wil je gewoon je lichaam er origineel laten uitzien? Dan zijn hier enkele handige tips voor een goedkope nagelversiering op maat. Breng een transparante nagellak beetje bij beetje aan zonder die volledig te laten drogen. Wanneer de lak plakkerig maar niet meer vloeibaar aanvoelt, kies je een leuke oogschaduw uit en tik je er zachtjes mee op de nagel om het product gelijkmatig aan te brengen. Eindig met een tweede laag transparante nagellak om de oogschaduw te “omsluiten” en werk je persoonlijke pedicure af met nagelstickers voor een vrouwelijke look vol glamour.

Nagelstickers : een originele vorm van nagelversiering

Nagelstickers zijn de perfecte manier om de schoonheidsbehandeling van je voeten te voltooien. Je kunt kiezen voor sterretjes, stras, bloemen... Kies gewoon het model dat het best bij jou past. De nagelstickers zijn een goedkope en praktische nagelversiering die je zelfs kunt plaatsen op niet- gelakte nagels. Bescherm je nagelversiering door er daarna met een transparante nagellak over te gaan. Om de nagelversiering weg te halen, breng je gewoon een beetje oplosmiddel aan op de nagel.