Origineel: een voetverzorging naargelang je sterrenbeeld!

Wie fan is van de astrologie en dagelijks de horoscopen leest, zal in de wolken zijn. Voortaan is het immers mogelijk zich bij de voetverzorging te laten inspireren door het sterrenbeeld. Het gaat om een theorie die je kunt geloven of niet, aan jou de keuze. Welk sterrenbeeld heb jij trouwens?

Wanneer je sterrenbeeld het type voetverzorging bepaalt

Ben je een Steenbok, dat worden de eerder vrouwelijke tonen roze en oranje aanbevolen voor je pedicure. Een Waterman gebruikt best een peeling-crème voor zachte voeten zonder eeltplekken. Vissen zijn niet happig op het uitvoeren van een voetverzorging, maar kunnen opteren voor pittige nagellak. Is je sterrenbeeld een Ram, dan zul je genieten van voetbaden en etherische oliën. Een Stier houdt er net als een Weegschaal niet van om zijn naakte voeten te tonen, maar kan er iets aan doen met behulp van een vochtinbrengende crème.

Precieze voetverzorging voor elk sterrenbeeld

Laat ons verder elk sterrenbeeld aflopen: Tweelingen besteden niet veel aandacht aan hun voeten, voor hen zijn mooie nagels genoeg. Een Kreeft heeft een nogal sterke maar spontane persoonlijkheid, voor haar is een French pedicure aangewezen. De Leeuw is een kokette persoon en zal het hele jaar door glunderen met een vuurode nagellak. Een Maagd kiest best voor pastelkleurige nagellak en natuurlijke tinten, de Schorpioenen op hun beurt zien er keurig uit op hoge hakken. Wie ten slotte een Boogschutter als sterrenbeeld heeft, kan terecht bij een schoonheidsspecialiste voor een perfecte voetverzorging.