Pedicure set: simpel en snel voor perfecte nagels!

Je hebt niet de tijd en het geld om vaak naar het schoonheidsinstituut te gaan voor je pedicure. Dankzij een pedicure set of pedicure kit kun je je voeten echter perfect verzorgen bij jou thuis.

Focus op pedicure set

Sinds kort vind je in de supermarkt een kleine revolutie in de vrouwenmode, in de vorm van een pedicure kit. Deze oplossing is erg praktisch wanneer je weinig tijd hebt en niet naar het schoonheidsinstituut kunt gaan. Met deze pedicure set behandel je onder meer eeltplekken aan de hiel of onder de tenen en kun je je voeten heerlijk verwennen. Om de pedicure te voltooien, kun je gebruikmaken van puimstenen, nagelvijltjes en peeling-crèmes.

Perfecte voeten met de pedicure set en enkele essentiële handelingen

Om je voeten te onderhouden en een pedicure uit te voeren bij jou thuis, haal je best een pedicure set in huis die bestaat uit etherische oliën en zeezouten voor een voetenscrub en het voeden van je huid. Je zal tevens een peeling-crème nodig hebben en een vochtinbrengende crème om masserend aan te brengen op je gewassen en gedroogde voeten. De pedicure kit kan ook artikelen voor een French pedicure bevatten, de verzorging die net als de voetsieraden erg in de mode is.