Voetsieraden: glamour tot in de punten van je tenen

Wanneer het mooier weer wordt, heb je zin om je mooi verzorgde voeten te tonen aan de wereld. Waarom zou je je voeten dan niet opfleuren met voetsieraden? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een teenring of enkelketting, er zijn artikelen voor elke smaak en elk budget!

Teenring: voetsieraden die je voeten extra uitstraling geven

Indien je op zoek bent naar een origineel idee om je voeten te verfraaien, kun je kiezen voor een teenring. Deze aanlokkelijke voetsieraden geven een modieuze en vrouwelijke touch aan je voeten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, in zilver of goud. De bekende merken en grote boetieks bieden nog andere voetsieraden en fantasiejuwelen aan, maar als je een niet al te dure teenring koopt kies je best voor zilver omdat dat niet zwart wordt. Als je toch een goedkoop juweel van een ander materiaal aanschaft, breng je er best transparante lak op aan om verkleuring te voorkomen.

Wees trendy tot aan je voeten dankzij voetsieraden

Voetsieraden zijn tegenwoordig erg in de mode en je ziet ze overal op straat, in winkels en modeshows. De meest populaire artikelen zijn ongetwijfeld de enkelkettingen in zilver of goud, met stras of in verschillende wikkelingen. Ze geven de voeten een verfijne uitstraling, vooral wanneer men ze draagt met hakken. Een andere aanrader is de teenring en de combinatie ervan met de enkelketting. Weet je niet goed wat te kiezen, dan kun je je voeten ook verfraaien met schoenen met zilveren juwelen of met hakken.