Voetverzorging: waaruit bestaat een cosmetische pedicurebehandeling?

Om mooi te zijn tot in de tippen van je tenen, kun je kiezen voor een cosmetische pedicurebehandeling. Laat je in een schoonheidsinstituut verwennen en geniet van een ontspannende voetverzorging. Op het programma staan o.a. een massage, voetbad, peeling... Een moment om met volle teugen te genieten.

Cosmetische pedicurebehandeling: een ware liefkozing van je voeten

Aarzel niet en laat je voeten uitgebreid verwennen door een schoonheidsspecialiste! In 45 minuten zal die een volledige voetverzorging uitvoeren, waaronder het verwijderen van nagellak, het vijlen van je teennagels en het uitvoeren van een voetenscrub met een hydraterend masker op basis van etherische oliën. De cosmetische pedicurebehandeling sluit je af met een lauw bad dat je huid en nagels week maakt, gevolgd door een behandeling van de hielen.

Een cosmetische pedicurebehandeling voor een complete voetverzorging

Sommige salons bieden je een complete voetverzorging aan, die zowel bedoeld is voor het hydrateren van je huid, het onderhouden van je nagels als het ontspannen van je hele lichaam. Meestal begint de behandeling met een jacuzzi. De schoonheidsspecialiste zal dan je huid zacht maken met een speciale olie en aansluitend de dode huid en eeltplekken verwijderen door middel van een peeling met een natuurlijk mengsel van zout en olie, of een crème en pitten van abrikoos. Om alle druk weg te nemen en tegelijk je lichaam opnieuw energie te geven, zal je een massage krijgen met natuurlijke oliën. De cosmetische pedicurebehandeling wordt doorgaans afgesloten met het lakken van je nagels. Je hebt zelf echter het laatste woord!